Szeretnél a zenekaroddal a Budafoki Bornapok fellépői között lenni?

Az elmúlt évek nagy sikerű zenei tehetségkutató versenyét idén is megrendezzük, hogy lehetőséget adjunk új együttesek, zenészek bemutatkozására a Budafoki Bornapok-on. Biztosítsd a helyed már most az előadók között, vegyél részt zenei tehetségkutató versenyünkön!

Budapest Bornegyedében, Budafok-Tétényben a bor és a kultúra kéz a kézben jár. Az idén 7 éves Budafoki Pincejárat projekt keretében lehetőséget kívánunk teremteni olyan fiatal zenészeknek, zenekaroknak, akik szívesen megmérettetnék magukat, a legjobbaknak pedig hogy  kipróbálhassák milyen a nagyközönség előtt játszani.

Ha Te vagy zenekarod rendelkezik minimum 3 dallal, amelyet jó minőségben rögzített és feltöltött valamely videomegosztó csatornára és szívesen bemutatná őket a Budafoki Pincejárat ONLINE felületein is, akkor küldd el a jelentkezésedet az alábbi információk megadásával:

  • Zenekar/fellépő neve
  • Zenei stílusa
  • Online bemutatkozó anyag (youtube vagy vimeo linkek), amely tartalmaz három minimum 3, legfeljebb 10 perces zenei produkciót
  • Rövid, magyar nyelvű szöveges leírás a zenekarról/fellépőről és a bemutatandó produkciókról
  • 1 db nyomdai minőségű fotó a zenekarról/fellépőről
  • Email-cím
  • Telefonszám

A beküldött anyagokat szakmai zsűri értékeli. A nyertes zenekar/előadó fellépési lehetőséget kap a Budafoki Bornapok (2023. szeptember 2-3.) egyik zenei színpadán (stílustól függően a szervezők határozzák meg a helyszínt), a különdíjas pedig valamelyik Pincejárat/kerület kulturális programján. A fellépési lehetőséggel kapcsolatos további tudnivalókat a versenyszabályzat tartalmazza.*

Jelentkezési határidő: 2023. február 10. éjfél
A döntőbe jutott versenyzők 2023 május 6. 14.00-22.00 élőben mérik össze tudásukat a zsűri és a közönség előtt.

Várjuk a jelentkezéseteket!


*Versenyszabályzat

A nyertes zenekar/fellépő bruttó 300.000 Ft hozzájárulást kap a Budafoki Bornapok-on való megjelenéshez, a különdíjas zenekar/fellépő pedig bruttó 200.000 Ft hozzájárulást kap a kerület valamely kulturális programján való megjelenéshez, amit minden esetben számlával kell igazolni. A kiállított számla előadóművészeti tevékenységről vagy szállítási költségről szólhat. A zenei tehetségkutató verseny szervezője a Pincejárat projekt, azonban a Budafoki Bornapok-on, illetve a kerületi kulturális eseményen való fellépést az adott esemény szervezőjével kell lebonyolítani (szerződéskötés, kapcsolattartás).

regisztráció