TÁ-TI-KA
Szieszta pont

2020-09-06 11:30

Varga Ági visszatérő vendég a Budafoki Pezsgő és Borfesztiválon. Műsora a legkisebbeket is megszólítja, a nagyobbakat pedig örömzenélésre, interaktív hangszeres játékra, táncos-zenés mulatságra invitálja. A koncertre jellemző a sokszínű, érdekes hangszerpark, a műfajok vegyítése és a kreatív viszonyulás a pillanathoz.

Varga Ágnes: Az idén 15 éves „TÁ-TI-KA® Élményközpontú Zenepedagógiai és Fejlesztő Program” alapítója és szakmai vezetője. Zeneterapeuta, logopédus, gyógypedagógus, az ELTE-BGGYK tanársegéde, a zene fejlesztő hatásával foglalkozó doktorandusz. Szemléletében a zene élmény- és örömforrás: olyan játék, amibe bárki bekapcsolódhat és mindenkit megérinthet.  Gyermekműsorai a mindenkori közönségből indulnak ki és a kis résztvevőkkel együtt építkeznek. Mottója: „Aki lehajol a gyerekekhez, görbén marad. Aki közéjük telepszik, a szemükbe nézhet.” (Kokas Klára)

A TÁ-TI-KA® Band tagjai: Varga Ágnes (ének, gitár, fúvósok, ketyerék), Bakos István (gitárok, vokál), Libis Attila (basszus ukulele, basszusgitár, ének, vokál).  

www.tatikazene.hu

BORNEGYED magazin

– a pezsgő borélmények kedvelőinek

Programajánlók, interjúk, gasztronómiai hírek Budafok-Tétényből

Keresse az ingyenes magazint a Bornegyed pincészeteiben
és éttermeiben – vagy olvassa az online verziót itt.