A Szinergia Mazsorett és Táncstúdió bemutatója
Bor Udvar

2021-09-04 17:55

A Szinergia Mazsorett és Tánc Stúdió – Budapest 2021-ben kezdte meg működését Dél-Budán a XXII. kerületben. A Magyar Fúvószenei és Mazsorett Szövetség tagjaként elkötelezettek vagyunk a mazsorett iránt, emellett más táncstílusokkal is színesítjük repertoárunkat.

Együttesünk lehetőséget biztosít minden táncos lábú kislánynak 4 éves kortól, akár kezdő, akár haladó kategóriában. A korosztályos edzések jó kedvvel, de eközben minőségi munkával telnek. Fontos számunkra, hogy mindenki a csapat értékes tagjának érezze magát és a barátságokon túl a tánc szeretetével is gazdagodjon.

Stúdiónk által kínált foglakozásokon a gyerekek hetente kétszer 45 percben ismerkedhetnek meg a mazsorett és a tánc világával. Az edzéseken különös hangsúlyt fektetünk a különböző korosztályok igényeire és képességeire. Először a kifinomult mozgáskultúra elsajátítása, majd fokozatosan a különböző eszközök megismerése a cél, kisebbeknél játékosan, míg nagyobbaknál egyre keményebb munkával. A tanfolyam során elsajátított koreográfiákat a gyerekek számos fellépésen, majd később országos mazsorett fesztiválokon mutathatják be.

Művészeti vezetőnk: Szigetiné Szikszai Fanni, végzett mazsorettoktató, aki szintén elkötelezett a mazsorett műfaja iránt, hiszen 15 éves táncos múlttal rendelkezik. 

Fanni 2018 januárja óta a Csillaghegyi Mazsorett Együttes társoktatója, 2019 májusában megszerezte a MAFUMASZ mazsorett oktatói képesítését. A csillaghegyi együttes minden csoportjában oktat és koreografál jelenleg is, első korcsoporttól egészen felnőtt korcsoportig. A Csillagvirág, a Csillagszem, valamint a Vénusz csapattal országos mazsorett fesztiválokon több arany és kiemelt arany oklevelet is szerzett. 

2021. szeptemberétől szeretettel várja a Budafok-Tétényi kislányokat is hetente kétszer a Klauzál Gábor művelődési házban korosztályos edzésekkel.

BORNEGYED magazin

– a pezsgő borélmények kedvelőinek

Programajánlók, interjúk, gasztronómiai hírek Budafok-Tétényből

Keresse az ingyenes magazint a Bornegyed pincészeteiben
és éttermeiben – vagy olvassa az online verziót itt.