2025-11-08 11:00
1222 Budapest, Sörház utca 3.
Nyitvatartás: 11.00-21.00
A workshop kb 1,5 óra hosszú, lehetőségetek van 14.00-kor, 16.00-kor és 18.00-kor érkezni.
Mi várható?
Kötetlen hangulatú pizza készítő workshop, ahol megtanulhatod a pizzatészta nyújtását, szószozását, feltétezését és kemencébe helyezését is.
Mindemellett válaszokat kaphattok olyan kérdésekre mint:
Mitől nápolyi pizza a nápolyi pizza?
Élesztő vagy kovász?
Kelesztési idő? Az meg mi?
Miért nem sikerül otthon a pizzám?
Gyakori hibák az otthoni pizzasütésnél?
Hány fokon sütjük a pizzát és miért?
A sütögetés közben a vendégeink vagytok egy pohár Garamvári borra a kínálatunkból.
A részvétel regisztrációhoz kötött! Kérjük, hogy a részvételi szándékot legalább 24 órával az esemény kezdete előtt jelezzétek a bambinopizzapasta@gmail.com e-mail címen vagy hívjátok a +36 30 363 6430-as telefonszámot.
A program ára 7000 Ft/fő amely tartalmazza a workshopot egy általad készített pizzát, szűrt szénsavas vagy szénsavmentes vizet és egy pohár bort a Bambino, Garamvári borai közül.