Pincejárat a Borfesztiválon

Figyelem! A következő Pincejárat augusztus 31-én indul

A Budafoki- Pezsgő és Borfesztivál miatt a szokásostól eltérő napon közlekedik a Pincejárat

A 30. Budafoki- Pezsgő és Borfesztivál időpontja augusztus 31- szept. 1. Annak érdekében, hogy szombaton a fesztivál programjait kényelmesen, különjárattal is meg lehessen közelíteni Budapest belvárosából, a Pincejárat buszok kivételesen nem szeptember hónap első szombatján, hanem augusztus 31-én fognak közlekedni sűrített menetrenddel a Bálna parkolójából30 percenként 13.30-tól 21 óráig, módosított útvonalon.

 

Mivel Budafok belvárosában útlezárások lesznek, ezért a Pincejárat a Bálna Parkolójából a Törley Pezsgőmanufaktúráig fogja szállítani az utasokat, ahonnan kényelmesen, gyalogosan is megközelíthetőek a fesztivál zenei színpadjai, illetve további központi helyszínei. A fesztivál programjain való részvétel ingyenes.

A fesztivál területén belül egy másik, úgynevezett fesztiváljárat is fog közlekedni a pincészetek között, aki erre szeretne felszállni, külön jegyet kell vásárolnia (ára 500 Ft), a Pincejárat buszjegy a fesztiváljáratra NEM érvényes.

 

A Pincejárat napijegy ára  online elővételben 1000 Ft, a buszon 1200 Ft, ami augusztus 31-én korlátlan számú utazásra jogosít a Bálna parkolója és a Törley Pezsgőmanufaktúra között, kényelmes, gyalogos hozzáférést biztosítva a fesztivál ingyenesen látogatható kulturális programjaira. A Pincejárat napijegyet és kerületi lakcímkártyát felmutató vendégek továbbá 10% kedvezményre jogosultak a Pincejárat programban résztvevő éttermekben: Vasmacska Terasz, Promontor Étterem, István Tanya Vendéglő. Jegyvásárlás: http://cityandwine.hu/hu/programajanlatok/pincejarat/

 

Ezen felül a fesztivál megközelíthető tömegközlekedési eszközökkel is: https://bkk.hu/menetrendek/

A fesztivál programjainak részletes leírása, illetve további tudnivalók itt találhatók: http://bornegyed.hu/budafoki-pezsgo-es-borfesztival