Újdonságok a Törley kínálatában

Brut Rosé és Brut Réservé található a piacvezető hazai pezsgőpincészet ünnepi ajánlatai között. Új, négyrészes csomagolásban vásárolhatók a Hungaria Pezsgőcsalád két deciliteres kiszerelésű nedűi. Lőrik Tamás brandmenedzser az újdonságokról is ejtett egy-két szót. A Törley-rajongók figyelmébe ajánljuk a közösségi média felületeit, a piacvezető cég ezeken a felületeken is tájékoztat az újdonságairól.

Az eddigi tapasztalatok szerint az év vége mindig fontos időszak a Törley életében, a bevétel zömét ekkor realizálják a pezsgőgyártással és -forgalmazással foglalkozó patinás cégnél. Idén két új termékkel kedveskedik a Törley az igényes pezsgőfogyasztóknak. „A Törley Brut Rosé tartályban erjesztett, 10 gramm/liter cukortartalmú, színvilágában a pale típust idéző rosé pezsgő. Karácsonykor megismerkedhet a nagyközönség a palackos erjesztésű családhoz tartozó Törley Brut Réservé-vel is. Az ünnepekre készülve egy új, négyes csomagolást is ajánlunk: a Hungaria Pezsgőcsalád négy, egyaránt kétdecis pezsgője kerül egy négyes pakkba” – tájékoztatott Lőrik Tamás, a Törley brandmenedzsere, aki a jövő év újdonságairól is ejtett egy-két szót. „2020 számmisztikai szempontból is fontos lesz. A Törley Charmant doux limitált darabszámú, 2020 pezsgőjét kizárólag az egyik nagy kereskedelmi üzletlánc hozza forgalomba. Az egyre kedveltebb „I LOVE Magyar bor” borcsalád a 2020-as év köszöntéseként egy száraz pezsgővel is gazdagodik, melynek neve I LOVE 2020 lesz. A Törley további terveiről és újdonságairól többek között a közösségi médiából értesülhetnek a pezsgő- és borkedvelők.”

A patinás Törley Pezsgőpincészet termékei évente több nemzetközi és hazai versenyen is megméretnek. Legutóbb az Effervescents du Monde versenyen a Hungaria Rosé Extra Dry nyert aranyérmet, a hazai pezsgő mellett két spanyol és hét francia pezsgő szerepelt a „top 10-ben”.

Szilágyi László