Szeretnél a zenekaroddal a Budafoki Pezsgő-és Borfesztivál fellépői között lenni?

Az elmúlt évek nagy sikerű zenei tehetségkutató versenyét idén is megrendezzük, hogy lehetőséget adjunk új együttesek, zenészek bemutatkozására a Budafoki Pezsgő-és Borfesztiválon. Biztosítsd a helyed már most az előadók között, vegyél részt zenei tehetségkutató versenyünkön!

 

Budapest Bornegyedében, Budafok-Tétényben a bor és a kultúra kéz a kézben jár. Az idén 8 éves Budafoki Pincejárat projekt keretében lehetőséget kívánunk teremteni olyan fiatal zenészeknek, zenekaroknak, akik szívesen megmérettetnék magukat, a legjobbaknak pedig hogy  kipróbálhassák milyen a nagyközönség előtt játszani.

Ha Te vagy zenekarod rendelkezik minimum 3 dallal, amelyet jó minőségben rögzített és feltöltött valamely videomegosztó csatornára és szívesen bemutatná őket a Budafoki Pincejárat ONLINE felületein is, akkor küldd el a jelentkezés a tehetségkutatóra linkre az alábbi információk megadásával:

  *   Zenekar/fellépő neve

  *   Zenei stílusa

  *   Online bemutatkozó anyag (youtube vagy vimeo linkek), amely tartalmaz három minimum 3, legfeljebb 10 perces zenei produkciót

  *   Rövid, magyar nyelvű szöveges leírás a zenekarról/fellépőről és a bemutatandó produkciókról

  *   1 db nyomdai minőségű fotó a zenekarról/fellépőről

  *   Email-cím

  *   Telefonszám

 

A beküldött anyagokat szakmai zsűri értékeli. A nyertes zenekar/előadó fellépési lehetőséget kap a Budafoki Pezsgő-és Borfesztivál (2024. szeptember 7-8.) egyik zenei színpadán (stílustól függően a szervezők határozzák meg a helyszínt), a különdíjas pedig valamelyik Pincejárat/kerület kulturális programján. A fellépési lehetőséggel kapcsolatos további tudnivalókat a versenyszabályzat tartalmazza.*

 

Jelentkezési határidő: 2024. március 11. éjfél

A döntőbe jutott versenyzők 2024. június 1-én (szombaton) 14.00-22.00 élőben mérik össze tudásukat a zsűri és a közönség előtt.

 

Várjuk a jelentkezéseteket!

 

*Versenyszabályzat

A nyertes zenekar/fellépő bruttó 360.000 Ft hozzájárulást kap a Budafoki Pezsgő-és Borfesztivál-on való megjelenéshez, a különdíjas zenekar/fellépő pedig bruttó 250.000 Ft hozzájárulást kap a kerület valamely kulturális programján való megjelenéshez, amit minden esetben számlával kell igazolni. A kiállított számla előadóművészeti tevékenységről vagy szállítási költségről szólhat. A zenei tehetségkutató verseny szervezője a Pincejárat projekt, azonban a Budafoki Pezsgő-és Borfesztiválon, illetve a kerületi kulturális eseményen való fellépést az adott esemény szervezőjével kell lebonyolítani (szerződéskötés, kapcsolattartás).