Pincejárat Fesztivál május 25-én a Törley Pezsgőmanufaktúrában

A Budafoki Pincejárat immár harmadik éve repíti a bor és kultúra világába utasait. Évről évre egyre többen látogatnak el hozzánk és töltik velünk a hónap első szombatját.

Nekik – és azoknak is akik még nem jártak nálunk, de szívesen ellátogatnának – szeretnénk kedveskedni ezzel a fesztivállal.

Rendhagyó módon a hónap utolsó szombatján tartjuk meg, egy különleges helyszínen: a Törley Pezsgőmanufaktúrában.

Már 17 órától érdemes idelátogatni, hogy miután átsétáltak a különleges múzeumon, megnézték az ARTER művészeinek standját, megkóstolhassák a  pezsgőket, a Várszegi Pincészet, a Katona Borház, a Soós Borászati Iskola borait, a kézműves sajtokat és egyéb finomságokat. 

18 órától Budafok egyik kedvenc zenekara, zenei tehetségkutató versenyünk egyik felfedezettje, az Alpaca Beat hozza el legjobb számait, hogy impulzív zenéjükkel felejthetetlenné varázsolják ezt az estét.

Majd 20 órától Szalóki Ági megújult műsorában Karády Katalint, Edith Piafot és Amália Rodriguest idézi meg, hogy elénekelje, amit a dívák a szerelemről, vágyakozásról, büszkeségről, kacérságról, csalódásról és beteljesülésről tudtak. A harmincas, negyvenes és ötvenes évek lüktető magyar swing slágerei, a francia chanson és a portugál fado parázsló dallamai két fantasztikus hangszeres-zeneszerző, Bacsó Kristóf szaxofon- és Juhász Gábor gitárművész feldolgozásában hangzanak el a színpadon.

Éljük át együtt a pezsgő borkalandot május 25-én, szombaton Budapest Bornegyedében, Budafokon!