Online Pincejárat a zenei tehetségkutató jegyében, április 3-án, szombaton

Immár 4. alkalommal rendezzük meg a Pincejárat zenei tehetségkutató versenyét. A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel online tartjuk meg a Bornegyed-Pincejárat facebook oldalán, mindannyiunk biztonsága érdekében.

A versenyben a zenekarok az általuk beküldött videóval vesznek részt.

Március 15-21 között a középdöntőbe bekerült összes zenekar videója felkerült facebook oldalunkra és a honlapunkra is. Március 22-28 között a közönség szavazhat a facebookon kedvenc zenekarára. A legtöbb szavazatot kapott együttesek kerülhetnek be a legjobb 10 közé. Így a közönségszavazatok alapján, még a döntő előtt elbúcsúzunk 5 zenekartól.

Indul a szavazás! Ezen a héten eldönthetitek, hogy a Pincejárat Online Zenei Tehetségkutató 2021-es középdöntőjébe jutott 15 zenekarból melyik 10 jusson az április 3-ai döntőbe. A középdöntős zenekarok bemutatkozó anyagát a Pincejárat fb oldalán bármikor meghallgathatjátok. A szavazás március 28-a éjfélig tart. Hajrá!
https://strawpoll.com/r8ss53p5o

A 3 tagú zsűri – Micheller Myrtill, Puskás Csaba és Gadácsi Miklós – április 3-án 16-18 óra között élő facebook adásban választja ki a győztest.

A klippek és a döntő megtalálható a https://www.facebook.com/BudafokiPincejarat oldalon a fenti dátumok szerint.

Mivel a Budafoki Pincejárat nem maradhat borkóstoló nélkül, így a zsűrizés alatt a Vimavin borászat 5 tételes borkóstolóját is megtekinthetik, sőt végig is kóstolhatják. A kedvezményes árú borok megrendelhetők, Budapesten ingyenes szállítással. Email cím: vimavinmanufaktura@gmail.com, telefon: 70/3238604 vagy 70/3400266.

A borokat nemcsak a versenyhez, hanem a 20 órakor kezdődő kvízesthez is ajánljuk. Népszerű játékunkat az elmúlt hónapban is csaknem kétszázan játszották egyszerre, hiszen mindössze egy telefon segítségével lehet válaszolni a kérdésekre. A Stepout games interaktív kvízjátékához, az információk megtalálhatók facebook oldalunkon és honlapunkon (bornegyed.hu/pincejarat) is.

Előtte azonban 19 órától virtuális helytörténeti séta sorozatunk legújabb része: „A Borkő és Zilahi utca pincéinek kialakulása és története” lesz látható a Budapest Bornegyede YouTube csatornán és facebook oldalán.

A Promontor TV interjújából 19.30-tól Bitai Gergely sommelier segítségével megismerhetjük a 2021-es Budafoki Borlap tételeit is.

Budapest Bornegyedében április 3-án délután 16 órától egészen este 21.30-ig a bor és a zene lesz a főszereplő. Legyen Ön is részese ennek a felejthetetlen élménynek és szurkoljon kedvenc zenekarának. Az élményt pedig tegye még emlékezetesebbé Budafok egyik kedvelt borászatának ajánlatával.

Éljük át együtt újra a pezsgő borkalandot!