Megvannak a győztesek!

A felhívásra, hogy a  Budafoki Bornapok egyik zenei színpadán vagy különdíjasként egy Pincejárat alkalmával fellépést nyerhesse, rekordszámú, összesen 120 zenekart jelentkezett. Közülük hosszas mérlegelés után, 15 jutott tovább a középdöntőbe. 

Ezt követően a második fordulóba bekerült összes zenekar videója felkerült a Bornegyed Facebook-oldalára és honlapjára, ahol a közönség voksolhatott a neki tetsző dalra, előadóra. A legtöbb szavazatot elnyert tíz produkciót láthattuk élőben a  május 6-i döntőn a Katona Borházban.

Május 6-án  versenybe szállt a 4Bards, QUACK, Hosszúlépés, Hangutazás, Folkontinent,  Siklósi Balázs, Stefi Zenekar, Pablo and the Escobars, a Wolfolks és a Felleng zenekar.
 A húszperces produkciók után,  négytagú zsűri értékelte az előadásokat. A szakmai zsűri tagjai voltak: Micheller Myrtill-énekes, Miller Zoltán-színész, Puskás Csaba-zenész és Gadácsi Miklós. 
Döntésük alapján az idei tehetségkutatót a Folkontinent nyerte meg, különdíjat vihetett haza Stefaich Tibor - Stefi Hivatalos zenekara.
 
Gratulálunk a nyerteseknek!