Marót Viki a tangazdaságban

Marót Viki volt a sztárvendége a Kolonics György Általános Iskola idei alapítványi báljának. A rendezvényt EgyüttEst néven a Soós István Borászati Szakképző Iskola tangazdaságában rendezték meg. A bál bevételeit a németterem korszerűsítésére fordíthatják majd a szervezők.

Amerikai húszas évek újratöltve – ezzel a címmel rendezték meg a Kolonics György Általános Iskola alapítványi bálját a Soós István Borászati Szakképző Iskola tangazdaságában. Az EgyüttEst fantázianevű rendezvény ismét nagy sikert aratott, idén Marót Viki és a JP Dance Company szórakoztatta a vendégeket. A vacsora és a tánc közben rendeztek sütiversenyt, tombolát és karaokee-partit is. A bálon nemcsak a zene idézte fel az 1920-as éveket, hanem a vendégeknek is ezt az időszakot idéző öltözetben javasolták a megjelenést, hogy teljes legyen a „boldog békeidős” hangulat. Az iskola szándékai szerint a bevételeket a németterem korszerűsítésére fordítanák, hogy képesek legyenek a kiscsoportos foglalkozásokra. A felújítás során ergonomikus padokat és székeket szereznének be, és lecserélnék a táblákat is modern Smart-táblára. A kikapcsolódáshoz kényelmes közösségi kuckó kialakítását is tervezik.

Az iskola már a tavalyi est bevételeit is erre a célra fordította, az idei forrásokból a korszerűsítés befejezését tervezik.

(VH)