Jég dupla whiskyvel

Ismét fellép a kerületben Horváth Charlie és zenekara. A Klauzál Gábor Művelődési Központban meghallgatható májusi koncertre a budafok-tétényiek kedvezményes jegyet vásárolhatnak március végéig. 

Az ország egyik legnagyobb popénekes sztárja, Horváth Charlie lesz a vendége ismét a Klauzál Gábor Művelődési Központnak májusban. Horváth Károly, azaz a hazánkban mindenki által Charlie-ként ismert, ma már Liszt-díjas, jellegzetes hangú énekes többször is sztár lett pályája során. Először a hetvenes évek második felében, a Generál frontembereként, majd a kilencvenes években a Tátrai Band énekeseként. A mai időkből visszanézve természetesnek tűnhet, hogy szólópályára lépett, ám 1994-ben sokan megkérdőjelezték döntését, hiszen „anyazenekara” is sikerrel működött. A kételkedőknek nem lett igazuk: Charlie így is megállta a helyét, albumai arany-, illetve platinalemezek lettek, koncertjein pedig a mai napig rendszeresen telt ház van. A sikerben komoly szerepük volt az énekes alkotótársainak is, a zeneszerző Lerch Istvánnak és László Attilának, valamint a szövegíró Horváth Attilának. Nélkülük nem születhettek volna olyan dalok, mint a Jég dupla whiskyvel, a Nézz az ég felé és az Az légy, aki vagy. A Charlie Band zenészeit mindig az ország legkiválóbb muzsikusaiból választják, László Attila gitározik, Halász János zongorázik, Lattmann Béla basszusozik, Póta András (Cuci) dobol, Csiszár Péter szaxofonon játszik.

A koncertet a budafok-tétényi lakosok ezúttal is kedvezményesen hallgathatják és nézhetik meg kerületi lakcímkártyával 8800 forintért, ha megveszik a belépőt legkésőbb március 31-ig. A teljes árú jegy 9900 forintba kerül.