Dancs Annamari vidáman nosztalgiázik

„Jó hangulatú műsort tervezek a Kerület Napján”

Egy biztos, ahol fellép, sugárzó, temperamentumos személyisége beragyogja a színpadot. Dancs Annamari, a Budapesti Operettszínház művésze június 21-én Budafokon lép fel a Kerület napján, és ahogy ígérte, egy jó hangulatú műsorral.

Évek óta látjuk őt szubrett- és primadonnaszerepekben, s mindenütt nagy sikert arat. Dancs Annamari láthatóan az operett műfajára termett, de musicalben is otthonosan énekel és táncol. Az idén erről is meggyőződhetünk a kerület napján, 21-én a budafoki színpadon.

– Mivel készül, milyen műsorral lep meg bennünket?

– Igyekszem olyan műsort összeállítani, amely minden korosztályhoz szól, a fiataltól az idősig. Természetesen lesz operett, ami kihagyhatatlan, és lesz musical is, ami talán a fiatalokhoz jobban szól. Híres darabokból fogok előadni ismert dalokat. S nosztalgiázni is fogunk együtt a nézőkkel, mert régi slágereket is énekelek. De nem árulom el, melyeket, jöjjenek el és hallgassák meg.

– Hol lehet önt még látni-hallani, és milyen darabokban?

– A legtöbbet természetesen az Operettszínházban, ahol például a Lili bárónőben és az Ének az esőben primadonna, a Mayában, A chicagói hercegnőben és az István, a királyban szubrett szerepet kaptam, de mindegyikben nagyon jól érzem magam, nagyon szeretem. Nyáron az Oroszlános udvarban, a Várban fellépek augusztus elején, a Palota Koncerten. Mielőtt Budafokra megyek, előtte pár napot Montenegróban töltök, ahol egy igen színvonalas operettgálán veszek részt. Zsúfolt napjaim és nyaram lesz.

– Hogyan győzi munkával, amikor egy két és fél éves kisfia van?

– Nem könnyű, de ha segítségre szorulok, azonnal jön az édesanyám Erdélyből. Most van abban a korban a gyerek, amikor nagyon oda kell figyelni rá, és nem szeretném, ha bármiben is hiányt szenvedne.

– Jut azért majd idő nyaralásra?

– Remélem, nagyon vágyunk egy közös nyaralásra, biztos, hogy szakítunk rá egy kis időt.

(Temesi László)