Dal, tánc, móka, kacagás

A kiváló zenekar legismertebb dala, a Ma van a szülinapom a leggyakrabban megosztott hazai tartalommá vált a Facebookon. Az Alma új hangzással, új zenészekkel lép fel a Klauzál Házban november 15-én.

Ma már a Kaláka mellett a legnagyszerűbb magyar versfeldolgozásokkal és gyerekdalokkal foglalkozó zenekarként tartják számon az Alma együttest, amely ismét a kerületünkbe látogat, hogy szórakoztassa a kisgyermekes családokat. A Buda Gábor által 22 évvel ezelőtt megalapított Alma együttes ötletgazdája, frontembere, énekese és zeneszerzője azonban 2018 augusztusában új zenei alapokra helyezte az általa kialakított hangzást. Két kiváló zenész érkezett a zenekarba Berkesi Alex basszusgitáros és Ránki András billentyűs személyében, akik nemcsak virtuóz hangszeres játékukkal, de nagyszerű énektudásukkal is erősítik a produkciót. A csapat számos Fonogram-jelöléssel, arany- és platinalemezzel büszkélkedhet.

A legsikeresebb daluk, a Ma van a szülinapom a leggyakrabban megosztott hazai tartalom a Facebookon. Olyan sikeres rajzfilmzenéket is írtak, mint a Bogyó és Babóca sorozat muzsikája, főcímdalt készítettek a Khumba című 3D-s animációs rajzfilmhez, sőt nagy sikerrel fut a Pesti Magyar Színházban zenés gyerekdarabjuk, az Almaszósz. Koncertjükre szeretettel várnak minden dalolni, kacagni és táncolni vágyó gyermeket és gyermeklelkű felnőttet.

(VH)