Budapest Bornegyede a MICE Business Day-en

November 12-én ötödik alkalommal rendezték meg a Meetings, Incentives, Conferences, and Exhibitions Business Day workshopot, ahol Budafok-Tétény is képviseltette magát, mint Budapest Bornegyede.

A Turizmus Kft. által szervezett eseményen a hazai és környező országok konferencia-, incentive és üzleti turizmussal foglalkozó szolgáltatói B2B (Business-to-business) tárgyalások keretében mutatkozhattak be a hazai konferencia- és kongresszus-szervezők, rendezvényügynökségek, szövetségek és vállalati utaztatók részére.

Kerületünket, nagy érdeklődéssel kísérve Deutsch Anita a Bornegyed Projekt művészeti vezetője és Salamon Judit projektmenedzser képviselte és népszerűsítette az UP Újpesti Rendezvénytérbe szervezett eseményen.

,,Számos hazai és nemzetközi utazásszervezővel tárgyaltunk a nap során és népszerűsítettük az egész Európában egyedülálló föld alatti pincerendszerünket, a pincészeteket mint rendezvényhelyszín. Bízunk benne, hogy a jól ismert belvárosi desztinációk mellett egyre több turistacsoport és vállalat fogja kerületünket felfedezni magának programjaihoz, hogy átéljenek velünk egy pezsgő borkalandot Budapest Bornegyedében, Budafokon" – mondta Salamon Judit.

A tárgyalások mellett szakmai fórumot tartottak, majd Könnyid László, a Magyar Turisztikai Ügynökség stratégiai vezérigazgató-helyettese, Bacsi Krisztina, a MaReSz főtitkára Mantuano Mónikával, az UNICEO, a vállalati rendezvényekért felelős, vezető döntéshozókat tömörítő nemzetközi szervezet alelnökével, a HP nagyvállalati marketingmenedzserével tartottak szakmai előadásokat. Rabóczki Janka, az UP Újpesti Rendezvénytér képviselője a helyszín szolgáltatásait mutatta be, majd Gorazd Cad, a Toleranza Marketing társtulajdonosa tartott frappáns előadást és prezentációt. 

Forrás