Budafoki Pincejárat a Borjour Magnumon 2020-ban is

Immár másodszor, az év legnagyobb beltéri borkóstolóján jelent meg a Budapest Bornegyed-Budafoki Pincejárat projekt.

Február 15-án tizenegyedik alkalommal rendezték meg a Borjour Magnumot, az év legnagyobb beltéri borkóstolóját. A résztvevők 220 borászat több mint 1000 borát kóstolhatták meg a Millenárison tartott rendezvényen. Idén minden eddiginél több borászat részvételével és mesterkurzusokkal várták a látogatókat.

A kiállítók között a Budafoki Pincejárat standjánál Deutsch Anita művészeti vezető és Salamon Judit projektmenedzser mutatták be a kezdeményezésben résztvevő borászatokat. A standnál kerületben palackozott borokat lehetett kóstolni a Katona Borház, a Várszegi Pincészet, a Tangazdaság és a Borváros felajánlásával.

,, A látogatók egy része már jól ismerte és látogatta a Pincejáratot és nagyon sok megerősítést, pozitív visszajelzést adtak a rendezvényről, akik pedig most hallottak róla először, kivétel nélkül nagyszerű programlehetőségnek tartották és tervezik, hogy az év során ellátogatnak a budafoki pincevilágba.”– mondta Salamon Judit a hétvégén szerzett tapasztalatok alapján.

Az idei szezonnyitó pincejárat március 7-én lesz. Részletek: http://bornegyed.hu/hir/warm-up-azaz-bemelegito-pincejarat-marcius-7-en