Álarcos bál a Cziffrában

Jótékonysági farsangi maszkabált rendezett a Nagytétényi Polgári Kör. Márkus-Schütt Viktória agyvérzéssel született kislány gyógykezelését támogatták az idei nagytétényi farsangi maszkabál bevételeiből. A rendezvényen tiszteletét tette Karsay Ferenc polgármester is. A bálon fellépett a Nádasdy Kálmán Néptáncegyüttes, de volt diszkó, tombola és jelmezverseny.

Ötletes jelmezek, farsangi fánk, diszkó és fergeteges hangulat. Ez jellemezte azt az álarcos bált, amit immáron harmadik alkalommal szervezett meg a Nagytétényi Polgári Kör, és amelynek a célja ezúttal is egy jótékony ügy támogatása volt. A bál teljes bevételét a Márkus-Schütt Viktória Alapítvány számára ajánlották fel.

– Nagyon vártuk, hogy a covid után elkezdhessünk bálokat, bulikat szervezni – mondta a rendezvény egyik szervezője, Baranyi Márta. – Ennek megfelelően sokan el is jöttek a Cziffra Közösségi Színtérbe erre a rendezvényre. Mindig szerepel a programjainkban jótékonysági akció is – tette hozzá.

Kövesdi Dénes, a program szervezője erről elmondta: Márkus-Schütt Viktória Alapítványát támogatják a rendezvény bevételéből, aki egy agyvérzéssel született kislány, és gyógykezelésre szorul. A baráti kör és a helyiek részéről egyébként is folyamatosak voltak a felajánlások. A rendezvény tombolájára befizetett összegekkel is természetesen a kislány kezeléséhez járultak hozzá a bálozók. A bálon fellépett a Nádasdy Kálmán Néptáncegyüttes, és volt jelmezverseny is.

(VH)