Vezetett pinceséta a Törley Pezsgőmanufaktúrában

2024-03-02 15:00

Törley Pezsgőmanufaktúra (1221 Budapest., Anna u. 7.)

15.00 órai kezdettel vezetett pinceséta a Törley Pezsgőmanufaktúra és Látogatóközpontban. A program időtartama 2 óra.
A vezetett séta során megismerhetik a pezsgő rajongók a Törley család és a hazai pezsgőgyártás történetét, a pincében feltárjuk a technológiákban rejlő titkokat, majd a látogatás végén mindenki megkóstolhatja a megismert technológiák alapján készített pezsgőket, fejenként  3x1 pohárnyit. Minden kedves látogatónk az emblémázott kóstoló poharat ajándékba kapja.

Felhívjuk a figyelmüket, hogy a pince hőmérséklete 12 -14 Celsius fok - Javasoljuk, hogy ennek megfelelő ruházatot hozzanak magukkal!

Figyelem! 18 éven aluliak ezen a látogatáson nem vehetnek részt!

Széchenyi Pihenőkártya elfogadóhely (helyszíni jegyvásárlás esetén).

Hölgyek számára javasolt a tűsarkú cipő mellőzése.

A vezetések kizárólag magyar nyelven történnek!

Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a hatályos jogszabályok alapján kisállatokkal a Törley Gyűjtemény és Látogatóközpont nem látogatható!

A Budafoki Pincejárat látogatók számára szervezett csoportok maximált létszámmal  30-40 fő – indulnak! A Szervező fenntartja a jogot, hogy 15 fő/csoport létszám meglétének hiánya esetén a programot ne indítsa el!

A program ára 5300 Ft/fő, a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.
Regisztrációját a muzeum@torley.hu címre kérjük küldeni, a létszám megjelölésével. (A csoport létszáma limitált!) A jegyek a helyszínen a látogatás előtt lesznek megvásárolhatók!