Kezdési időpont: 2023. március 17. 18:00
Esemény vége: 2023. május 04. 18:00
helyszín: Klauzál Ház

A hetvenes években a Kirschmayer Károly szobrászművész és Benedek György festőművész vezette Vasutas Képzőművészeti Körben tanulta az anatómiai és perspektivikus ábrázolás klasszikus alapjait. A hetvenes években kezdett az Élet és Irodalomban grafikákat publikálni, a kilencvenes évek elejéig több száz rajza jelent meg. A rendszerváltáskor az Ifjúsági Magazin riportere lett. A Világ című politikai hetilapnak illusztráló és író munkatársa. A nyolcvanas években a párizsi Magyar Műhelyben jelentek meg képversei.

Több mint száz különböző nyomtatott és elektronikus sajtókiadványban publikált. Ezek közül meghatározó az 1985-től napjainkig tartó Magyar Nemzet béli illusztrációs és újságíró munkája.

A médiabéli szereplések mellett egyéni és csoportos képzőművészeti kiállításokon is szerepel. Számos kortárs alkotó tárlatát nyitotta meg, ez a 38. egyéni kiállítása.

A kiállításon több alkotói korszakából ad ízelítőt, mint a tömegközlekedési rajzai, zsebemben a tenger, Geniza vagy az Arcnélküli öltönyösök sorozat.

A kiállítást megnyitja: Tóth Laca, festőbűvész

Zene: Urbán Edina akusztik

A kiállítás megtekinthető: május 4.