The Bluesberry Band & Tátrai Tibor
Bor Udvar

2021-09-04 19:00

2015-ben a Borfesztivál Pezsgő tér színpadán emlékezetesen kiváló koncertet adott, és újra Budafokon a Bluesberry Band ezúttal Tátrai Tiborral.

A The BLUESBERRY Band 1996-ban alakult Veszprémben.

A zenekar stílusa a rhytm & blues, amely stílus vidám, változatos koncert-programot garantál. A műsort tagjainak szerzeményei mellett sokak által ismert világslágerek alkotják, amelyeket a zenekar saját felfogásában újraértelmezve ad elő, ez által nem csak eljátsszák, hanem meg is élik azokat. A műsor így egyedi, pozitív energiával telített, maradandó élményt szerezve a zenekart hallgató közönségnek. 

A The BLUESBERRY Band számos hazai (Sziget, VOLT, Veszprémfest, BalatonSound, Harley Fesztivál, Savaria Fesztivál, FringeFesztivál stb.) és európai hírű fesztiválon (Gronau Jazzfest, End of Summer, Veteranentreffen, Jazz-Bluesfest Holzminden, Brunnenfest, stb.) és klubkoncerten is fellépett már. 2010-ben a világhírű Earth, Wind & Fire előtt játszottak, majd 2013-ban a szintén világ-hírnévnek örvendő előadó, Marcus Miller előzenekaraként is megállták a helyüket. 

A BLUESBERRY-t mára a Balaton-felvidék legjobb rhytm & blues zenekaraként tartja számon a koncertlátogató közönség.

 

 

BORNEGYED magazin

– a pezsgő borélmények kedvelőinek

Programajánlók, interjúk, gasztronómiai hírek Budafok-Tétényből

Keresse az ingyenes magazint a Bornegyed pincészeteiben
és éttermeiben – vagy olvassa az online verziót itt.