A 30. Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál exkluzív születésnapi koncertje

Exkluzív koncerttel ünnepli 30. születésnapját 2019. augusztus 30-án a Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál. A Fesztivál történetében először pénteki napon kezdődik a program egy nagyszabású nyitókoncerttel a Bor udvar színpadon (Budapest XXII. kerület, Leányka u. 1.) este 20:00 órától.

A közel két órás műsor keretében az elmúlt 30 év hazai slágereiből hangzik el válogatás, összesen 22 dal. A zenei kínálat összeállításánál fontos szempont volt, hogy a három évtized gazdag kínálatából néhány ismert rádióssláger mellett főleg a fesztiválok, élő zenés klubok, egyetemi bulik kedvencei kapjanak helyet, csupa olyan szerzemény, ami minden bizonnyal sokunkban ébreszt kellemes emlékeket és hangulatot.

Különleges zenei átértelmezésben hangzanak el a dalok, melyet a SWING Á LA  DJANGO és a BDZ BIG BAND, Lombos Pál zenei vezetésével hangszerel az alap swing zenekarra, 10 tagú fúvós és 10 tagú vonós szekcióval, és olyan hangszerek is szerepet kapnak, mint a klarinét vagy a cimbalom.

A dalokat HERRER SÁRI, KOZMA ORSI, HORÁNYI JULI, MAGYAR BORI, MAGYAR BÁLINT, TORRES DANI és az ANIMAL CANNIBALS szólaltatja meg.

Olyan kiváló zenekarok és előadók slágerei csendülnek fel, mint ÁKOS, BEATRICE, BELGA, BIKINI, BONANZA BANZAI, CARAMEL, CHARLIE, DEMJÉN FERENC, HALOTT PÉNZ, HEAVEN STREET SEVEN, HIP-HOP BOYZ, KISPÁL ÉS A BORZ, MAGNA CUM LAUDE, PÉTERFY BORI, QUIMBY, RUZSA MAGDI, TAKÁTS TAMÁS DIRTY BLUES BAND, TANKCSAPDA, TNT, WELLHELLO, ZAGAR.

Jegyek: július 31-ig 3.000 Ft, augusztus 1-től 3.500 Ft. Kaphatók: bdz.jegy.hu

BORNEGYED magazin

– a pezsgő borélmények kedvelőinek

Programajánlók, interjúk, gasztronómiai hírek Budafok-Tétényből

Keresse az ingyenes magazint a Bornegyed pincészeteiben
és éttermeiben – vagy olvassa az online verziót itt.