A koronavírus miatt a rendezvény elmarad

 

A MAJDEM BORFESZTIVÁL BudafokON esemény szervezőinek covid-19 prevenciós irányelvei

 

A Majdnem Borfesztivál BudafokON egy borászati, kulturális és gasztronómiai esemény és vásár, amelynek központi területeinek elnevezései: Pincejárat tér (Városház tér), Piactér, Szieszta pont, Művész kert (Városháza kertje), Gyermek liget (Szent István tér). A központi területek mellett kerületszerte - a helyszínek saját szervezésében - társesemények is zajlanak. 

 

A Majdnem Borfesztivál BudafokON esemény szervezésekor kiemelten fontosnak tartják a járvány elleni védekezést, és ennek érdekében az alábbi szabályokat és irányelveket alkalmazzák a rendezvény ideje alatt:  

1. A rendezvény központi területein kézfertőtlenítési lehetőséget biztosítanak.
2. A központi területek vendégterét folyamatosan takarítják, az itt található mobil illemhelyeket, bútorokat, valamint a helyszíneket több alkalommal fertőtlenítik.
3. A központi területek vendégtérében található bútorzat kihelyezésénél figyelmet fordítanak a megfelelő távolságtartásra.
4. A szervezők folyamatosan ellenőrzik, hogy a rendezvény területére kitelepülő vendéglátók és kereskedők a rájuk vonatkozó szabályokat betartsák.
5. A rendezvény társeseményei és a nyitott helyszínek felelős szervezőivel előzetesen egyeztetnek a rájuk vonatkozó szabályok betartásáról.
6. Nem írják elő, de ajánlják a vendégek részére a maszk viselését, valamint az egymás közti 1,5 m védőtávolság tartását (pl. sorban álláskor). 
7. Az eseményen való részvétel feltételeit a bornegyed.hu oldalon megtalálható házirend tartalmazza. 

BORNEGYED magazin

– a pezsgő borélmények kedvelőinek

Programajánlók, interjúk, gasztronómiai hírek Budafok-Tétényből

Keresse az ingyenes magazint a Bornegyed pincészeteiben
és éttermeiben – vagy olvassa az online verziót itt.