Borliget - 30-as pont

Helyszín: Budapest XXII. kerület, Városház tér

A 30. Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál új helyszíne a ligetes-árnyas Városház téren található, amelyet a borok és pezsgők, a könnyed beszélgetések, a hangulatos nyári délutánok és esték szerelmeseinek ajánlunk. Igazi kerti-party hangulatra számíthat minden idelátogató, ahol kellemes környezetben kóstolhatják a kiválóbbnál kiválóbb tételeket. Napközben könnyű háttérzene szól, este igazi zenei csemegék.

 

 

2019. augusztus 31. szombat: 20:00 - 23:00

Köbli Norbert

A legjobb lounge, chill és elektronikus trackek egyedi hangulatú válogatásban az ország legismertebb forgatókönyvírójától, Köbli Norberttől, aki most DJ-ként mutatkozik be a Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál közönségének.

 

 

2019. szeptember 1. vasárnap: 19:00 - 22:00

Andrew J

Az országos egyik legismertebb és legsokoldalúbb DJ-je, többszörös DMC bajnok, a Bin-Jip zenekar alapítója, aki számos fúziós projektben is részt vesz.

 

Ma van a 30. születésnapod? Megajándékozunk!

Akinek augusztus 30-án, 31-én, vagy szeptember 1-én van a 30. születésnapja, és ezt személyes okmánnyal a helyszínen igazolni tudja, jöjjön el a Borliget pohárpontjához augusztus 31-én, vagy szeptember 1-én 11:00 és 21:00 óra között, és megajándékozzuk egy palack minőségi borral. A játékban való részvétel feltétele személyes adatok megadása, a résztvevők személyes adatait 2019. szeptember 2-ig őrizzük meg.

Látogasd meg a 30. Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál különleges selfie-pontját. Találkozz személyesen is szombaton 18:30-tól Malek Andreával, vasárnap 18:30-tól Polyák Lillával, akik dedikálnak is!

 

BORNEGYED magazin

– a pezsgő borélmények kedvelőinek

Programajánlók, interjúk, gasztronómiai hírek Budafok-Tétényből

Keresse az ingyenes magazint a Bornegyed pincészeteiben
és éttermeiben – vagy olvassa az online verziót itt.