Málik Pince – Badacsony
Borliget

Természethű borokat készítünk. A fajta kiválasztás, a szőlőművelés és a borkészítés is hagyományos módon történik. A borok minden esetben fahordós erjesztés és érlelés után a megfelelő ideig tartó palack érlelést követően kerülnek a fogyasztóhoz.

Jelenlegi termő terület 5 hektár, mely a Badacsony hegy déli oldalán a legjobb dűlőkben helyezkednek el. A gyakorinak és erre felé tipikusnak mondható (Olaszrizling ,Szürkebarát) mellett a beporzás miatt egymásra ítélt páros (a Kéknyelű és Budai), valamint a különlegesnek mondható ritkaságok: Bakator, Zöldszilváni és Zeus alkotják a fajta választékunkat.

BORNEGYED magazin

– a pezsgő borélmények kedvelőinek

Programajánlók, interjúk, gasztronómiai hírek Budafok-Tétényből

Keresse az ingyenes magazint a Bornegyed pincészeteiben
és éttermeiben – vagy olvassa az online verziót itt.